Tehnologija

u skladu sa prirodom

Neprekidan, konzistentan miris

Sustavi za osvježavanje zraka iz sustava Oxy-Gen rade bolje nego svi drugi sustavi. Miris iz doziranih aerosolnih sustava je u početku snažan, ali brzo nestaje između svakog prskanja. Miris od gelova i tekućih proizvoda brzo se isparava jer su dizajnirani da budu otvoreni okolišu. Performanse pasivnih sustava koji se oslanjaju na gravitaciju za raspršivanje mirisa i drugih aktivnih sustava neprekidnih mirisa, u velikoj mjeri ovise o uvjetima okoline i nije zajamčeno da funkcionira svaki put, cijelo vrijeme. S tehnologijom Oxy-Gen Powered, intenzitet mirisa je konzistentan i kontinuiran tijekom
životnog vijeka spremnika.

Tehnologija spremnika
Oxy-Gen

Kad se uložak aktivira u raspršivaču, mirisno ulje koje se nalazi u zapečaćenoj vrećici izrađuje se stanični raspršivač, posebno dizajniran tako da se ne osuši ili da ne dođe do prebrzoga zasićenja. Svaka kap ulja za miris postupno se koristi, jer se vrećica polako prazni i urušava nad odabranim ciklusom uloška.

Miris inženjering

Naši proizvodi koriste čista ulja za miris koji su kompatibilni s tehnologijom isporuke Oxy-Gen i održavaju intenzivnost tijekom životnog vijeka spremnika. Neutra-Lox ™, vlasnički neutralizirajući agens osigurava da loši mirisi nisu samo maskirani, već zaključani i uklonjeni, dajući prostoriji svijetlu i svježu mirisnu atmosferu.

TEHNOLOGIJA

Tehnologija ćelije goriva je neko vrijeme prisutna u aplikacijama koje se kreću od proizvodnje velike snage do minijaturnih gorivih ćelija koje se koriste u prijenosnim uređajima za napajanje satelita, računala i medicinskih uređaja kao što su slušna pomagala i sinusni čvor srca.

Za razliku od tradicionalnih baterija, oni su u osnovi jednostavni i djeluju tiho, s malo ili bez pokretnih dijelova. Oni su ekološki prihvatljivi i ne stvaraju štetne emisije.

Oxy-gen gorive ćelije su inovativni razvoj vodikovih gorivih ćelija koji poboljšava pouzdanost sustava za pročišćavanje zraka kako bi se čistim mirisima mirisa i mirisima neutralizirao neprekidno tijekom trajanja životnog vijeka spremnika.

Patentirana plinska stanica oslobađa preciznu dozu kisika. Kisik se pumpa u brtvljenu komoru i zamjenjuje miris vrećice, dajući preciznu dozu mirisa na celuloznu podlogu. Miris se raspršuje prirodnim kretanjem zraka unutar prostora ili prostorije.

KONTAKTIRAJTE NAS
  Terra Australis d.o.o.
  OIB: 10890242003

  Adresa: Dugopoljska ulica 11, 21204 Dugopolje, Hrvatska

  Radno vrijeme: pon – pet 07:30 – 15:30
  Tel: 021 35 2666
  Mob: 099 545 8898 (07:00 – 15:30)

  E-mail: odorkil@odorkil.hr
  E-mail: fransiza@odorkil.hr