1-PAGE

ZAŠTO OXYGEN-PRO

POUZDAN

Oxy-Gen Powered je jedina tehnologija koja garantira isporuku mirisa u zraku kontinuirano, dosljedno i precizno tijekom čitavog trajanja životnog vijeka spremnika. Ova precizna tehnologija temelji se na tehnologiji gorivih ćelija koja se koristi u farmaceutskoj industriji za isporuku lijekova ljudima i životinjama. Tehnologija Oxy-Gen Powered je jednostavna, pouzdana i ekonomična.

NEUTRA-LOX

Sva Oxygen-Pro punjenja (osim Kleer-a) sadrže Neutra-lox, sastojak koji djeluje s mirisnim uljima na ciljane smradi zaključavanjem smrdljivih molekula, neutralizirajući ih i oslobađa čisti, svježi miris u zrak.
Neutra-lox je iznimno učinkovit protiv neugodnih mirisa kao urina, izmeta, tjelesnih mirisa, duhana, kuhinjskog mirisa a i pljesnivih mirisa. Za razliku od drugih sustava koji samo maskiraju neugodne mirise, Oxygen-Pro eliminira neugodne mirise i oslobađa sviježe i ugodne mirise učinkovito.

EKONOMIČAN

uložak radi 60 dana i idealan je izbor za zamjenu spreja, gelova, sprejeva ili drugih pasivnih sustava. Spremnik sadrži 35 ml čistog mirisnog ulja koji iznosi oko 7 puta više ulja za miris nego sprejevi.

EKO-POVOLJAN

Za razliku od sprejeva, sustav Oxygen-Pro ne sadrži nikakve CFC-e, nema dodane VOC-ove ili pogonske plinove, nema “efekt raspršivanja i izbljeđivanja” i “nema buke”. Svježa, stalna razina mirisa oslobađa se kontinuirano, dosljedno i diskretno.Spremnici se mogu sigurno odlagati u kante za recikliranje plastike na kraju životnog vijeka spremnika.

SIGURAN

Bez dodanih otapala i bez alkohola, Oxygen-Pro spremnici sadrže 100% čisto ulje za miris i sigurni su izbor za bilo koji objekt. Budući da spremnici nisu pod tlakom, oni su sigurni za transport i pohranu.